AGA_3711_Kajaanin-keskusta_0903.jpgIlmakuva_opiskelijaasunnot.jpg

 

Etusivu>Asuminen

Asuminen

Kajaanissa on hyvä asuntotilanne ja monenlaisia asumisvaihtoehtoja on tarjolla niin kampuksella kuin 1- 3 km etäisyydellä ammattikorkeakoulusta. Kajaanin ammattikorkeakoulun kampus sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä Kajaanin keskustasta.  

Opiskelija-asuntoja Kajaanissa vuokraa Kiinteistö Oy Kajaanin Pietari, joka tarjoaa soluasuntoja, yksiöitä, kaksioita tai kolmioita. Asuntoja on useissa eri kohteissa: Lohtajalla, Puistolassa, Variskankaalla, keskustassa ja Kajaanin kampuksella. Soluasunnot ovat 2-4 hengen asuntoja, joissa jokaisella asukkaalla on oma huone. Keittiö ja kylpyhuone ovat yhteiset. Vimpelinlaakson kampuksella (Ketunpolku 5) on tarjolla myös kalustettuja soluasuntoja, joissa asuvat pääosin KAMK:n ulkomaalaiset vaihto- ja tutkinto-opiskelijat. Vuokra vaihtelee asuntotyypistä ja asunnon koosta riippuen. Asuntoihin on mahdollista hankkia verkkoyhteys. Tutustu Kajaanin Pietarin nettisivuihin - tutustu asuntoihin ja tee asuntohakemus netissä.

Myös yksityisillä markkinoilla on runsaasti vuokra-asuntoja tarjolla. Lehti-ilmoittelua esimerkiksi Kainuun Sanomissa ja Koti-Kajaanissa kannattaa seurata, tai laittaa oma ilmoitus ko. lehtiin. Voit kysyä vuokra-asuntoja myös Kainuun Asuntomarkkinoilta, puh.  050 531 7975.

Vuokrakustannuksiin voi hakea opintotukeen kuuluvaa asumislisää tai KELA:n myöntämää yleistä asumistukea.

Lehti-ilmoitukset

Voit laittaa oman ilmoituksen paikallislehteen, usein oma ilmoitus lehdessä tavoittaa vuokranantajat parhaiten.

Asuntojen välittäjät
Kiinteistövälitystoimistoilla ja muutamilla rakennuttajilla on myös vuokrattavana asuntoja:
• OP-kiinteistökeskus Kainuu Oy LKV, os. Lönnrotinkatu 7-9, puh. 010 256 1708, www.opkk.fi
• Korhonen Oy, Tili- ja kiinteistötoimisto LKV, os. Lönnrotinkatu 8, puh. (08) 632 060, www.tkt-korhonen.fi
• Kiinteistömaailma Kajaani Kauppakatu, Kainuun Asuntopalvelut Oy LKV, os. Kauppakatu 16, puh. (08) 613 0663, www.kiinteistomaailma.fi
• Kiinteistömaailma, Kainuun Kodit LKV, os. Veturitie 1, puh. 0400 152 852, www.kiinteistomaailma.fi
• Huoneistokeskus AsuntoKainuu Oy, os. Kauppakatu 18, puh. (08) 612 1155, www.huoneistokeskus.fi