2014_KAMK_003_web92.jpg 

Etusivu>Asuminen>Vapaa-aika ja harrastukset

Vapaa-aika

KAMK:n opiskelijakunta KAMO järjestää opiskelijoiden vapaa-ajan iloksi monenlaista mukavaa (näistä lisää Tapahtumat -otsikon alla). KAMK Sports tarjoaa monipuolisesti ohjattua liikuntaa opiskelijoille, ja kampuksella voit hyödyntää myös maksuttomat kuntosalivuorot kahdella kuntosalilla.

Kajaani tarjoaa hyvät puitteet monenlaisille vapaa-ajan aktiviteeteille. Etäisyydet ovat lyhyitä, joten monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat usein kävelyetäisyydellä! Elokuvateatteri Bio Rex tarjoaa upeita elokuvakokemuksia nykyaikaisessa elokuvateatterissa. Loppuvuodesta 2013 avattu uusi uimahalli Kaukavesi tarjoaa loistavat puitteet niin kuntouimareille kuin vesiurheilijoillekin. Molemmat löydät ihan kaupungin keskustasta!

Keskustasta löytyy myös kaupungin kirjasto, teatterit ja shoppailumahdollisuudet. Eiväthän Kajaanin shoppailumahdollisuudet ison kaupungin tasoa ole, mutta kyllä täältäkin vaihtoehtoja löytyy. Kahvilat MurunenSulo ja Mokka, muutaman mainitaksemme, tarjoavat viihtyisät levähdyspaikan keskustan kulkijoille.

Vain 30 kilometrin päästä Kajaanista löytyvät Vuokatin mainiot ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Bussiyhteydet toimivat ja talvikaudella voit rientää vaikka illaksi rinteeseen.

Tutustu: Tulevat tapahtumat Kainuussa

 

Harrastukset

Harrastukset tuovat piristävää vaihtelua opiskelijan arkeen. Harrastusten myötä tutustut myös uusiin ihmisiin, mikä helpottaa kotiutumista uudelle paikkakunnalle. Kajaanissa on tarjolla monenlaisia harrastusmahdollisuuksia erilaisista liikuntavaihtoehdoista kulttuurin pariin - sinäkin löydät varmasti niistä itsellesi sopivan!

Eri lajien harrastaminen

Yleistä: 

Urheilu- ja liikuntajärjestöt Kajaanissa
Kainuun Liikunta
Urheiluseurat Kainuussa

Tässä muutamia lajiesimerkkejä, mitä voit Kajaanissa harrastaa:

Kajaanin Kuohu (nyrkkeily, voimailu, suunnistus, lentopallo)
Kajaanin Honka (koripallo)
Kajaanin Juntta (paini)
Kajaanin Hokki (jääkiekko)
Kajaanin Judokerho (judo)
Budoseura Kajaanin Ko Jou ry
Salibandyseura KSBKajaani
Salibandyseura PaPas
Kajaanin Jousiampujat ry
Kajaanin Elo (edullista jumppaa moneen makuun)
Kajaani Gymnastic (kilpa-aerobic, voimistelu)