2014_KAMK_023_web92.jpg

Etusivu>Opiskelu>KAMK Sports

KAMK Sports

KAMK Sports tuottaa Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijoille matalan kynnyksen liikuntapalveluita kampuksen liikuntatiloissa ja lähiympäristössä. Tarjontaan kuuluu ohjattua ryhmäliikuntaa sekä itsenäiseen käyttöön kuntosali- ja palloiluvuoroja. KAMK Sportsin tavoitteena on lisätä opiskelijoiden hyvinvointia ja mahdollistaa liikunnan harrastaminen koko opiskelujen ajan.

KAMK Sportsin palvelut saat käyttöösi liikuntatarralla: suppeammalla (20€/ lukukausi) jäsenyydellä saat oikeuden käyttää liikuntatiloja itsenäisesti, eli kuntosalin ja palloiluvuorojen käyttöoikeudet. Laajemmalla jäsenyydellä (30€/ lukukausi) sinulla on edellä mainittujen lisäksi mahdollisuus käydä ohjatuilla ryhmäliikuntatunneillamme.

KAMK Sports on sidottuna Nuori Yrittäjyys –opintoihin ja sen toiminnasta vastaavat opiskelijat Tanja Ihalainen ja Ronja Mattila.

Lisää tietoja löytyy KAMK Sports:n sivuilta: http://www.kamk.fi/fi/Opiskelijalle/KAMK-Sports

 

Ryhmäliikunta

KAMK Sports tarjoaa monipuolisesti ryhmäliikuntaa neljä kertaa viikossa. Tarjoamme viikoittain lihaskuntotunnin ja kestävyyttä kehittävän sisäpyöräilytunnin. Lisäksi viikoittaiseen ohjelmaan kuuluu yksi kehonhuoltotunti sekä yksi vaihtuvan teeman tunti. Pidämme myös kerran kuukaudessa kuukauden teematreenin. KAMK Sportin ryhmäliikuntatuntien lisäksi sinun on mahdollista osallistua myös kerran viikossa järjestettävälle LAVIS-tunnille (5€/krt.) Ryhmäliikunnat järjestetään pääsääntöisesti Kunnon Sykkeen musiikkiliikuntatilassa.

Lisää tietoa ryhmäliikuntatunneista löytyy tästä linkistä.

Kuvia