2014_KAMK_011_web92b.jpg

Etusivu>Tapahtumat

Tapahtumat

Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KAMO järjestävät lukuvuoden mittaan monenlaisia opiskelijatapahtumia. Opiskelijoille on tarjolla liikunnallisia tapahtumia, opiskelijabileitä, peli-iltoja, kansainvälisiä tapahtumia ym. KAMO International järjestää tapahtumia, joiden tavoitteena on tuoda yhteen kampuksen kansainväliset ja suomalaiset opiskelijat. Yhdellä yhtenäisellä kampusalueella eri alojen opiskelijoihin tutustuminen ja yhteisen toiminnan järjestäminen on helppoa!

Seuraa KAMOn tapahtumia Facebookissa: Opiskelijakunta KAMO

 

8-ottelu

Kajaanin ammattikorkeakoulussa opiskelijat ja henkilöstö ottavat mittaa toisistaan 8-ottelun merkeissä. 8-ottelu on käyty jo useana lukuvuonna vuoroin opiskelijoiden ja vuoroin henkilöstön viedessä voiton. Lukuvuoden aikana opiskelijat ja henkilökunta ottavat mittaa toisistaan lajeissa laidasta laitaan - lajeina ovat olleet esimerkiksi salibandy, joulukuusen koristelu, tietokonepelit, alppicurling, jääkiekko ja soutu. Kussakin lajissa on mukana sekä opiskelijoiden että henkilökunnan joukkue, jotka kamppailevat toisiaan vastaan. Yleisö kannustaa äänekkäästi omaa suosikkiaan! Lue lisää 8-ottelusta.

Lukuvuodesta 2014 - 2015 alkaen 8-ottelua laajennettiin koskemaan koko Vimpelinlaakson kampuksen oppilaitoksia, eli kisaluissa ovat mukana myös ammattiopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan joukkueet.

 

Opiskelijoiden SM-kisat

Opiskelijoiden SM-kisat (OSM-kisat) ovat valtakunnallisia korkeakouluopiskelijoiden mestaruuskilpailuja ja kisoihin osallistuu tuhansia opiskelijoita ammattikorkeakouluista ja yliopistoista ympäri Suomen. Kajaanissa järjestetään syyskuussa 2014 kahdet opiskelijoiden SM-kisat: opiskelijoiden frisbeegolfin SM-kisat sekä Lost in Kajaani -seikkailukisa.

Lue lisää opiskelijaliikunnasta opiskelijoiden liikuntaliiton sivuilta.